luni, 22 septembrie 2008

TFF va invita la REFLEX

Joi, 25 septembrie, Teatrul Fără Frontiere lansează o nouă premieră în cadrul programului Play Bucharest. Adresat deopotriva trecătorilor şi publicului avizat, REFLEX invită spectatorii să reflecteze asupra oraşului în care trăiesc şi să descopere rezolvări mai “vesele”, mai “verzi” şi mai puţin violente ale problemelor acestuia. Proiectul îşi propune să creeze o relaţie dinamică şi teatrală între artisti si spatiul urban şi să formeze un reflex civic asupra prezentului.

Performance-ul este alcătuit din 6 momente independente, care vor avea loc pe parcursul unei zile, în diferite zone din centrul oraşului.

Ora 11:00 – “Zâmbiţi Underground!”- Metrou Tineretului

Ora 12:30 – “Trafic” – C. Victoriei (Biserica Kretzulescu-Magazinul Muzica)

Ora 13:30 – “Picnic” – In faţă la TNB

Ora 15:00 – “E altceva!” (Centrul vechi, zona Gara Lipscani)

Ora 16:30 – “Casa cu statui” (Mendeleev 35, Piaţa Amzei)

Ora 18:00 – “George Călin”- Intrare TNB

REFLEX este un performance realizat de TrupGrup, echipă formată în urma Atelierului dedicat metodei Viewpoints, organizat de TFF această vară.

Cu: Cristina Buburuz, Lucia Butnariu, Simona Cuciurianu, Oana Dragnea, Ana Maria Irimia, Mădălin Mandin, Alice Monica Marinescu, Andrei Morariu, Alexandru Pamfile, Smaranda Pasnicu, Mihael Preda, Mihaela Sirbu, Maria Tânjală, Raluca Tudorache

Parteneri: La Strada, AFCN

www.teatrulfarafrontiere.ro

5 comentarii:

Anonim spunea...

Cu tot respectul, azi am fost la statia de metrou Tineretului la ora 11.00 si nu prea v-am gasit. Ati anulat voi spectacolul din ratziuni meteo, sau nu m-am priceput eu sa va caut?

tff spunea...

Cu tot respectul, noi eram acolo si la 11 fix am inceput! Poate ne-ai cautat sus, iar noi eram pe peron, de unde am luat primul metrou catre Statia Aviatorilor. Nu-i nimic, te asteptam data viitoare... :)

luk spunea...

respect! ;)

Actori romani spunea...

A fost o experienta extraordinara din toate punctele de vedere.
s-au intamplat si mici minuni...ploaia care a fost cu noi dar si impotriva noastra.
Am avut ocazia sa experimantam ceea ce am invatat la workshop-ul Viewpoints, dar si sa ne experimentam pe noi in spatiul urban intr-un mod aparte.
Noi vrem sa le aratam oamenilor ca se poate trai si altfel in orasul acesta atat de gri, ca putem sa-l facem mai verde, mai frumos si ca trebuie sa ne pese mai mult de spatiul in care traim.
Am primit tot felul de reactii.
e un inceput. vom insista :))
pentru un oras mai civilizat si pentru oamenii care au uitat sa zambeasca si sa se bucure, sa pretuiasca si sa infrumuseteze spatiul care-i inconjoara.
Echipa de Interventie Artistica

tff spunea...

I love it! Echipa de interventie artistica va interveni si in octombrie! Nu-i asa?